Narvikgården
Mathisen & Mathisen
2tal utemiljø
Taraldsvik Maskin
Byggmaker
Maskinentreprenør Kristian Kristiansen AS
Dekkspesialisten
Øyeklinikken i Narvik
HåndverksCompagniet AS
Megler Forum Narvik
Consis
Sparebanken Nord-Norge
Narvik Øre-nese-hals
Hålogaland Lås & Sikkerhet
Nordkraft
Os-Expressene
Fremover
Nordbohus
Narvik Bensin as, Harila Maskin as
Modulnet

Medaljedryss i bryteåpningen
18.10.2017 08:38:00 - Torill Larsen

https://www.fremover.no/bryting/narvik-atletklubb/lokal-sport/medaljedryss-i-bryteapningen/s/5-17-323893

Medaljedryss i bryteåpningen


Nikolai Barth tok gull i bryteåpningen i Haparanda.
Av Kjell Kolsvik


Narvik Atletklubb åpnet brytesesongen med flere pallplasseringer Haparanda.

Narvik Atletklubb deltok sist helg i Olles minnestreff i Haparanda med 13 brytere. Dette var sesongens første stevne for bryterne fra Narvik.

Slik gikk det
* Aleksander Olsen, gull sin klasse som forventet selv om han hadde gått opp en vektklasse for å få matching, gull i ungdom 69kg

* Nikolai Barth, gull sin klasse knøtt 38kg, Nikolai bryter meget godt gjennom stevnet og tar en solid seier i finalen. Dette er en bryter som har tatt store steg i løpet av høsten og trener godt, noe som gir resultater på matten.

* Noah Normann, sølv sin klasse pojk 42kg, Noah bryter godt og vinner mot sølvvinner i NM i gutt 15. Møter meget hard motstand fra Finland i finalen.

* Iver Borgen, sølv sin klasse 53kg knøtt. Iver bryter overlegent i hele stevnet, møter en finne i finalen, en finale som kunne tippet begge veier.

* Simon Kuraas Johnsen, bronse, tok også valget ved å bryte i 80kg klasse senior. Bryter godt, men havner i pulje med finsk nordisk mester, og går videre som nummer to fra puljen.

* Preben Akselsen, bronse. Gikk opp i 66kg pojk for å få god motstand. Preben jobbet hardt og havnet til slutt på en god tredjeplass. Han er på en stigende kurve.

* Milian Normann og Liam Normann brytere godt i hver sin pulje knøtt 26kg, med ett tap hver i puljekampene møtes brødrene i bronsefinalen. Milian tar bronse til slutt. Liam havner på fjerdeplass.

* Lucas Larsen, bronse sin klasse knøtt 35kg. Bryter gode kamper, er litt uheldig i puljefinalen som gjør at han går videre til bronsefinalen. Her er Lucas god.

* Truls Nybakken, fjerdeplass klasse knøtt 32kg, Truls bryter godt i puljen sin og kommer videre til en bronsefinale. Her bryter Truls en jevn kamp, men er uheldig og går på fall mot en bryter fra Gällivare.

* Emil Blom tar steget opp en vektklasse, brytere han møter da er sisteårs pojkbrytere. Emil gjør sterke kamper, noe som gjenspeiler stor fysikk i denne atleten. Emil er en bryter vi vil få se mye av denne sesongen. Pallplasseringer er innen rekkevidde.

* Thomas Nybakken er også en bryter som er kommet høyt opp i vektklassene- I likhet med Emil er dette en bryter vi vil se mye av denne sesongen.

* Benjamin Rognmo bryter bra og står godt i kampene. Motstanderne sliter mot en bryter som det siste halvåret har utviklet seg mye styrkemessig.

Narvik Atletklubb ble for øvrig beste klubb i klassen pojk, noe som også meddtar knøtt.

Vil ha jenter
– Dette viser at klubben har gjort store steg og hatt utvikling av sine brytere i gode treningsøkter og utveksling med samarbeidsklubber. Nå arbeider Narvik Atletklubb med å få jenter på brytematte. Vi vi skal starte opp bryteskole for jenter i alderen 7–9 år og 10-15 år i egne partier, sier leder Stian Sivertsen Normann i Narvik Atletklubb.
Tilbake

Forrige måned Oktober   2020 Neste måned
 
Ma
Ti
On
To
Fr
40 - - - 1 2 3 4
41 5 6 7 8 9 10 11
42 12 13 14 15 16 17 18
43 19 20 21 22 23 24 25
44 26 27 28 29 30 31 -
Dette skjer i Oktober  2020: